El compostatge arriba als alumnes d’Olesa

12 01 2010

El compostatge arriba als alumnes d’Olesa

>> El nou curs d’educació ambiental tracta sobre el compost, el procés d’obtenció i la seva aplicació directe

>> Diverses escoles ja han arrencat enguany amb el curs, que l’any passat va obtenir una molt bona valoració en la seva prova pilot

“Del compostatge a l’hort” és un curs d’educació ambiental orientat a alumnes de cicle mitjà amb l’objectiu de treballar el concepte de la matèria orgànica i el seu ús quotidià, transformant la connotació de “residus / brossa” en “vida”.

Aquest any passat ja ha arrencat el curs amb diverses escoles del municipi, totes aquelles que ho han desitjat degut que aquest curs 2009-2010 l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat l’ha incorporat dins l’oferta subvencionada.

Aquest taller està compost de tres sessions (dues al centre + 1 sortida) molt pràctiques, que pretenen estimular l’aprenentatge dels alumnes a través de l’experimentació i la manipulació, introduint un component innovador en l’àmbit educatiu.

El disseny del projecte d’educació ambiental, el conjunt del seu contingut com l’execució del propi és responsabilitat del grup de joves ecologistes Revolució Verda, una entitat sense ànim de lucre de vocació local que lluita per avançar cap un món més sostenible ambientalment i just socialment.

El col·lectiu considera molt positiu el pas endavant donat per l’Ajuntament a l’obrir les portes a totes les escoles i valora molt satisfactòriament les resposta d’alumnes i professorat en l’arrencada d’aquest nou curs, que es completarà properament a llarg dels propers mesos.

Des de l’àrea d’educació de Revolució Verda s’intentarà seguir treballant per oferir més possibilitats en matèria d’educació ambiental, tan en d’altres franges d’edat com en d’altres temàtiques.

Revolució Verda – Joves d’Olesa
http://www.revolta.tk
revolucioverda@gmail.com

Adjunt: – Imatge portada del curs + petita presentació
– Fotografies

Per a contactar amb nosaltres envieu-nos un correu electrònic a: revolucioverda@gmail.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: