El dret a decidir i la voluntat d’Olesa

18 01 2010

>> L’alcalde Mòra reflexionarà sobre el dret a decidir i les consultes

>> L’acte pretén aglutinar persones interessades en l’organització local d’una
consulta

El proper Divendres 22 de Gener, a les 20h i a l’auditori de la casa de cultura, s’ha preparat una trobada per reflexionar sobre el dret a decidir, les consultes i el paper d’Olesa en tot aquest entramat.

En aquesta ocasió el primer alcalde impulsor d’una consulta, Carles Mòra (alcalde d’Arenys de Munt), proposarà una xerrada sobre un dret reconegut, el de l’autodeterminació. Posteriorment s’obrirà una ronda de reflexió i es debatrà sobre la possibilitat de constituir “OLESA DECIDEIX”, sumant-se així a les iniciatives ja arrencades de Collbató, Esparreguera i Martorell.

Així es pretén donar el tret de sortida per la consolidació del procés iniciat ja des de fa uns mesos amb la voluntat d’organitzar una consulta popular a Olesa de Montserrat, on l’Ajuntament ja va donar-hi un suport simbòlic.

Després d’iniciar un procés on es va fer una crida a les entitats com a nucli de treball, el CEIM, Revolució Verda, la CAL, el Bastoners del Montserratí i el CAU (entitats que van respondre a la crida), van decidir obrir el procés a l’actiu de les entitats i la ciutadania, és a dir, a totes aquelles persones que a títol individual volguessin sumar-se a un treball que ha de ser rigorós, neutral, transparent i molt participatiu.

La voluntat de l’acte és d’una banda reflexionar col·lectivament i traslladar el debat al poble d’Olesa i, d’altra banda, fer una mesura de força sobre la possibilitat d’organitzar una consulta al municipi.

Comissió impulsora per la consulta a Olesa de Montserrat


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: