Els ecologistes protesten les polítiques del conseller Nadal

27 01 2010

Una quarantena de persones es van concentrar ahir davant l’entrada del Casal d’Olesa per mostrar el seu descontentament vers la política promoguda pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Val a dir que a la convocatòria del moviment ecologista del BLN amb presència de diversos membres de la Plataforma en Defensa del Territori i el Patrimoni (membres de les associacions d’ANDA d’Abrera, de Martorell Viu, de Salvem Montserrat de Collbató i dels convocants Revolució Verda – joves d’Olesa), s’hi van sumar veïns afectats per l’ARE a Olesa.

El conseller va parlar amb membres de Salvem Montserrat i Revolució Verda, que van exposar el descontentament amb el model d’infraestructures basat amb el creixement i l’extensió del ciment i l’asfalt, continuista vers els darrers vint anys. Doncs són diversos els projectes que afecten i afectaran la comarca: Quart Cinturó, polígon industrial de Les Ginesteres, Nova C-55, futura Abrera- Vacarisses…

Ja en clau més local, Revolució Verda va criticar la situació dels transport col·lectiu i la manca d’inversió en aquest, situació radicalment oposada a la inversió feta en el transport privat viari.

Revolució Verda i les entitats ecologistes del la PDTP van respectar, en tot moment, l’acte del partit polític així com els seus afilats i simpatitzants, doncs la protesta estava focalitzada exclusivament amb les funcions del conseller Joaquim Nadal. D’aquí el lema de la pancarta: “CONSELLER NADAL, AQUÍ NO HI ETS BENVINGUT”.

Per part del col·lectiu de joves ecologistes es fa una valoració positiva de l’acció de protesta que ha servit per evidenciar el descontentament general d’Olesa i el BLN, així com el compromís en defensa del territori.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: